Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

Cele mai bune prajituri cu ciocolata si frisca fara cuptor | Las mejores pasteles rellenos con nata

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В румынская кухня
23 Просмотры

Описание

#retete#recetasfáciles #postre #galletassuaves #galletas#chocolate
FACEBOOK https://www.facebook.com/retetedeprajiturirodica/
➡️INSTAGRAM https://www.instagram.com/p/B1QUVGoI7A6/?igshid=dozekppwm176
➡️YOUTUBE Canalul meu Bucatareste cu Rodica https://www.youtube.com/channel/UCvqSK8sMcnnwCYsD2hBGwMA

Canalul SimplyDeliciousYaro https://www.youtube.com/user/1973Yaroslava
Va invit sa vizitati si canalul Bucatareste cu Jenny https://www.youtube.com/channel/UC2H_oTnCDyl6OOzAE90E6iw


Reteta ingrediente :
3 albusuri
un praf de sare
200 gr zahar brun sau normal
100 gr unt topit
60 gr cacao
3 galbenusuri
220 gr lapte
135 gr faina
9 gr praf de copt
Crema Chantilly aici ➡️
600 gr frisca lichida ( smantana pentru frisca)
6 linguri rase de zahar
2-3 lingurite pasta de vanilie
Ciocolata si alune maruntite pentru decor.



Receta ingredientes :
3 claras de huevos
una pizca de
200 g azucar moreno o normal
100 g mantequilla fundida
60 g cacao
3 yemas
220 g leche
135 g harina
9 g levadura química para hornear
Crema Chantilly ingredientes :
600 g nata líquida muy fría
6 cucharas azucar
2-3 cucharaditas pasta de vanilla
Para decorar chocolate y avellanas picadas.



Recipe ingredients :
3 egg whites
A little bit of
200 g brown or normal sugar
100 g melted butter
60 g cocoa
3 yolks
220 g milk
135 g flour
9 g baking powder
Chantilly cream ingredients:
600 g very cold liquid cream
6 spoons sugar
2-3 teaspoons vanilla paste
To decorate chocolate and chopped hazelnuts.



Ingredienti Ricetta:
3 albumi d'uovo
un pizzico di
200 g di zucchero di canna o normale
100 g di burro fuso
60 g di cacao
3 tuorli
220 g di latte
135 g di farina
9 g di lievito chimico per cottura
Ingredienti crema chantilly:
600 g di crema liquida molto fredda
6 cucchiai di zucchero
2-3 cucchiaini di pasta di vaniglia
Per decorare cioccolato e nocciole tritate.


Rezept Zutaten:
3 Eiweiße
eine Prise
200 g brauner oder normaler Zucker
100 g geschmolzene Butter
60 g Kakao
3 Eigelb
220 g Milch
135 g Mehl
9 g chemische Backhefe
Chantilly Sahne Zutaten:
600 g sehr kalte flüssige Sahne
6 Löffel Zucker
2-3 Teelöffel Vanillepaste
Zum Dekorieren von Schokolade und gehackten Haselnüssen.

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS